•  

  Surfen was nog nooit zo makkelijk…

  Zet het jetboard aan, geef gas en raas met 60 km/uur over het water.

  Watersportliefhebbers kunnen zich verheugen over het krachtigste elektrische jetboard ooit. Het vermogen van 19 kW duwt de LOAWAI WAKE met circa 135 kg stuwkracht naar voren tot een snelheid van wel 60 km/u – van 0 tot 50 km/u in slechts 3,3 seconden!1 Zo is de LOAWAI WAKE toonaangevend in de premium-klasse van de watersport. Dankzij de verwisselbare Plug & Play accu kan de accu na het surfen met slechts enkele handelingen worden vervangen, zodat de surfer direct weer het water op kan.

   

  LOAWAI e-JETBOARD

  Watersportliefhebbers kunnen zich verheugen over het krachtigste elektrische jetboard ooit. Het vermogen van 19 kW duwt de LOAWAI WAKE met circa 135 kg stuwkracht naar voren tot een snelheid van wel 60 km/u – van 0 tot 50 km/u in slechts 3,3 seconden! 1 Zo is de LOAWAI toonaangevend in de premium-klasse van de watersport. Nog nooit vertoond: dankzij de verwisselbare Plug & Play accu kan de accu na het surfen met slechts een paar handelingen worden vervangen, zodat de surfer direct weer het water op kan. Het gasgeven gaat traploos met het handvat van de lijn. Dankzij de krachtige jetaandrijving kunnen surfers met een gewicht van max. 140 kg op de LOAWAI surfen en is het mogelijk om al na enkele seconden over het water te glijden. Het surfen op de LOAWAI WAKE kan snel worden geleerd door iedereen. Surfen op topsnelheid of in krappe bochten blijft echter een uitdaging, ook voor ervaren watersporters.

  Het LOAWAI WAKE board heeft zoveel stuwkracht dat het moeiteloos een wakeboard of een band kan trekken, zodat ook twee personen plezier kunnen hebben op het water.

  De ontwerpers uit Hamburg zijn er bovendien in geslaagd om ook in zeer krappe bochten voor voldoende grip te zorgen. Zo kan er van het hoge vermogen van het board worden genoten door subtiel te spelen met het gas en met de volledige inzet van het lichaamsgewicht.

  Dankzij de verwisselbare Plug & Play accu kan de accu na het surfen met slechts enkele handelingen worden vervangen, zodat de surfer direct weer het water op kan. Voor nog een keer surfen, als windsurfers door gebrek aan wind en golven noodgedwongen een pauze moeten inlassen.

  LOAWAI e-JETBOARD made in Germany
  LOAWAI on board

  SPECIFICATIONS

  Snelheid: LOAWAI 53 km/h / LOAWAI WAKE 60 km/h 1
  Acceleratie: stuwkracht 90 kg / WAKE 135 kg
  Vermogen: 19 kW / van 0 tot 50 km/u in 3,3 s 1
  Board: l 192 cm x b 73 cm x h 26 cm
  Gewicht: 30 kg (zonder accu's)
  Versions: LOAWAI (14 kW) en LOAWAI WAKE (19 kW)
  Accusysteem: verwisselbare Plug & Play accuset
    lithium-ionen
  Kleine accu: 800 Wh, lengte 830 mm, 13 kg
  Laadtijd: snel: 1 uur 2/ normaal: 4 uur
  Surftijd: 20 min. glijvaart 1
  Grote accu: 1600 Wh, lengte 830 mm, 18 kg
  Laadtijd: snel: 1,75 uur 2/ normaal: 8 uur
  Surftijd: 40 min glijvaart 1
  Prijs: vanaf 18.695 euro ( prijslijst PDF )

  1Surftijd en topsnelheid zijn afhankelijk van het gewicht, de surfstijl en de zeegang. 2 Laadtijd met snellader, optioneel verkrijgbaar.


  AMAZEA Details (PDF)

  AMAZEA – De Lifestyle Aquajet

  Beschikbaar in de zomer van 2019

  Information

  Contact

  efun EUROPE S.L.

  LOAWAI Algemene Verkoopsvoorwaarden Balearen, Benelux & Duitsland
  AMAZEA dealer Mallorca, Benelux & Duitsland

  Frank Köhler

  Frank Köhler
  CEO

  Pascale Heveling

  Pascale Heveling
  Assistent van het management

  Jördis Schneider

  Jördis Schneider
  Manager Baleares

   
  Copyright © e-fun 2019